Scribill

Vilka är vi?

Scribill är en ledande aktör inom utbildning och implementering av AI-teknologier, med fokus på ChatGPT. Vårt mål är att göra AI tillgängligt för företag av alla storlekar. Vi vill hjälpa dig att frigöra tid, optimera resurser och utveckla ditt företags kompetens.

Vem är vi Scribill

Vem är vi?

Från verkstaden till AI.

Min karriär har varit allt annat än konventionell. Som verkstadschef för en tungverkstad lärde jag mig industrins innersta väsen. Under mina studier inom fastighetsvetenskap fick jag chansen att arbeta som hyresadministratör för ett ledande fastighetsbolag.

 

När ChatGPT introducerades, kände jag omedelbart att detta AI-verktyg kunde förändra varje sektor jag hade rört vid. Som VD för Scribill kombinerar jag nu min breda erfarenhet med min passion för AI, för att hjälpa alla typer av verksamheter att förstå och dra nytta av denna banbrytande teknologi.

André
Andersson

VD och Kursledare

Bara ett samtal bort.

Som försäljningschef på Scribill kombinerar jag mina erfarenheter inom försäljning med en livslång passion för teknik och insåg direkt när ChatGPT lanserades att denna teknik var helt rätt för mig.

 

Jag är nu stolt över att att få vara med och dela denna kunskapen med andra företag och hjälpa er att uppnå nya höjder. Mitt mål är att alla företag i Sverige ska förstå vad ChatGPT kan göra för dem och är bara ett samtal bort om du vill bolla någon tanke.

Elias
Strandell

Försäljningschef

Jag brinner för teknologi.

ChatGPT:s lansering fascinerade mig direkt, en perfekt spegling av min passion för teknologi. Min karriärbakgrund, som sträcker sig från försäljning till kundservice, har gett mig en unik insikt i teknologins roll i affärsprocesser.

 

Som teknikchef på Scribill säkerställer jag att all vår teknik inte bara fungerar felfritt, utan även lyfter våra kunders upplevelse. Jag bygger de broar som för samman teknik och affärer, och jag är här för att se till att Scribill fortsätter att vara i teknikens framkant.

Jimmi
Ask

Teknikchef och Kursledare

Vårt mål Scribill

Vårt mål

Vi strävar efter att demokratisera AI och göra det tillgängligt för alla företag. Vår mission är att bana väg för en framtid där AI, särskilt ChatGPT, är en naturlig del av varje företags verktygslåda.

Varför välja oss?

Expertis -

Våra utbildare och medarbetare har inte bara en teoretisk förståelse för AI och ChatGPT, utan också praktisk erfarenhet av att implementera dessa teknologier i verksamheter. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och forskningen inom AI för att kunna erbjuda den mest relevanta och effektiva utbildningen.

Praktiskt fokus -

Vår utbildning är utformad för att ge en djupare förståelse för hur ChatGPT kan användas i olika typer av verksamheter. Istället för att fokusera enbart på teori, engagerar vi deltagarna genom att låta dem ställa frågor och delta i skapandet av prompts live under utbildningen. På så sätt får de en praktisk inblick i hur ChatGPT kan lösa verkliga utmaningar.

Kundnöjdhet -

Vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet, med ett snittbetyg på 4.8 av 5. Våra kunder beskriver ofta utbildningen som ”insiktsfull”, ”användbar” och ”engagerande”. Denna positiva feedback motiverar oss att kontinuerligt förbättra och utveckla vårt utbildningsmaterial och metoder.

Det lilla extra -

Vi ger alltid det lilla extra för att deltagarna ska få en omfattande och värdefull utbildning. Efter avslutad utbildning får varje deltagare ett intyg som bekräftar deras deltagande och kompetensutveckling. Vi tillhandahåller också en detaljerad PDF-guide som deltagarna kan använda som en resurs för att friska upp kunskaperna och få praktisk vägledning i sitt fortsatta arbete.

Certifikat, Scribill