Scribill Logga Transparent

Villkor för bokning

Villkor för utbildning hos Scribill AB (559387-9843)

 1. Genom att delta i vår utbildning samtycker du till att följa våra villkor och regler.

 2. Betalning sker via faktura som skickas efter bokat utbildningstillfälle med 15 dagars betalningsvillkor.

 3. Utbildningen genomförs via videomöte och det är ditt ansvar att ha en fungerande internetanslutning och en lämplig enhet för att delta. Det är krav på att ha på kamera och ljud under utbildning då utbildningen är interaktiv och för att vi ska kunna identifiera att det är rätt personer och antal deltagare.

 4. Utbildningen genomförs enligt den tidtabell som meddelats till dig och det är ditt ansvar att vara på plats i tid för utbildningen.

 5. Avbokning av utbildning ska ske senast 48 timmar innan starttid av bokad utbildning för att inte bli fakturerad. Avbokning kan göras genom bifogad länk i bekräftelsemail eller via boka@scribill.se

 6. Ombokning av utbildning ska ske senast 48 timmar innan starttid av bokad utbildning för att inte bli fakturerad. Ombokning kan göras genom bifogad länk i bekräftelsemail eller via boka@scribill.se

 7. Allt material som används under utbildningen är skyddat av upphovsrätt och får inte spelas in, kopieras, spridas eller användas för andra ändamål utan vårt tillstånd.

 8. Utbildningen är inte öppen för allmänheten och information och utbildningsteknik som sker under utbildningen får ej delas vidare till utomstående eller konkurrenter.

 9. Vi förbehåller oss rätten att avbryta utbildningen eller att neka deltagande till vem som helst som inte följer våra villkor och regler.

 10. Vi förbehåller oss rätten att omboka utbildningen ifall ChatGPTs tjänst eller annan nödvändig teknik inte fungerar som de ska då vi inte kan påverka detta.

 11. Vi använder SimplyBook.me Ltd som leverantör av vår bokningstjänst.

 12. Genom att boka utbildningen samtycker du till att ha läst och accepterat dessa villkor och regler.