Scribill

Avancerad
ChatGPT-utbildning

Efter den stora framgången med vår grundläggande utbildning, som har välkomnat över 2000 deltagare och fått ett genomsnittligt betyg på 9,6 av 10, introducerar vi nu vårt avancerade program. Denna utbildning bygger vidare på de mest uppskattade delarna av vår grundkurs och riktar sig till dig som vill fördjupa din förståelse och praktiska användning av ChatGPT. Vårt konkreta fokus och engagemang för kvalitet är kärnan i denna nya utbildning.

Bli expert på konkret tillämpning av GPT med vår avancerade ChatGPT-utbildning

Vad du kommer att lära dig

Allt du behöver veta

Om vår avancerade ChatGPT utbildning

För att delta i denna utbildning bör du ha

Därför ska du välja denna utbildning

Efter avslutad utbildning får deltagarna

Boka nu

Redo att nå nästa nivå av produktivitet?

Välj upplägg

En privat utbildning endast för dig och ditt team utifrån era behov.

Lär dig tillsammans med professionella från olika branscher.

15 900kr - för hela teamet

Egen avancerad utbildning

För en privat upplevelse där ditt företags unika behov och frågor står i fokus. Vi rekommenderar en gruppstorlek på 10 deltagare per utbildning och tar emot högst 15 deltagare per tillfälle för att främja engagemang och säkerställa att alla får möjlighet att ställa frågor.

3 300kr - per deltagare

Öppen avancerad utbildning

Lär dig tillsammans med professionella från olika branscher, varje månad. För att säkerställa att alla kan delta aktivt och ställa frågor, begränsar vi antalet deltagare till högst 10 per tillfälle.

Redo att fördjupa din kunskap i Avancerad ChatGPT?

Med vår avancerade utbildning tar du steget mot att bli en ledande expert inom praktisk tillämpning av GPT. Vårt mål är att utrusta dig med de kunskaper och verktyg du behöver för att förverkliga dina idéer och innovationer med hjälp av den senaste AI-teknologin.

Boka föreläsning

Fyll i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret nedanför så kontaktar vi dig med mer information och bokningsmöjligheter. 

Boka konsultation

Fyll i dina kontaktuppgifter i kontaktformuläret nedanför så kontaktar vi dig med mer information och bokningsmöjligheter. 

Certifikat, Scribill